VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ

Terracotta Flowerpot

A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT speciálisan az égetett, máztalan cserépedények, virágcserepek, kaspók kezelésére lett kifejlesztve.

Hatására a cserép nem mállik szét, nem csúfítja el "sókivirágzás", és télen nem fagy szét (amennyiben nem áll meg benne a víz).

A virágcserép azon túl, hogy nem szívja magába a vizet, az égetés során kialakult pórusrendszerét, légáteresztő képességét, mely nélkülözhetetlen a növények gyökerének, nyitott marad.
Cserepeink évekig újszerűek maradnak, nem kell műanyaggal pótolni azokat!

Figyelem: Az anyag lúgos hatása miatt maró szer!

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

Tárolás:

A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT-ot vas, műanyag vagy üvegtárolókban lehet tárolni. Cink bevonatú alumínium, vagy galvanizált tárolók tárolásra alkalmatlanok.

A zárt tartályban a VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT két évig (24 hó) eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.
A terméket mindig 0 oC felett kell tárolni.

Amennyiben a túl alacsony hőmérséklet hatására az anyag kikristályosodik, úgy az a felmelegedés hatására visszaoldódik. Ezután a terméket jól fel kell keverni.

Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.Felhasználás:

A kezelendő tárgy felületét VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT-tal kell impregnálni.

Amennyiben lehetséges, mártással telítsük a felületet, mivel a felületre történő egyenetlen felvitel fehér foltok kialakulásához vezethet. A bemártás ideje: 1,5 - 2 perc.

A munka után a szerszámokat vízzel mossuk el.

Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

 

Biztonsági intézkedések:

A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT lúgos és korrozív anyag. A termékkel való foglalkozás során gumikesztyűt és védőszemüveget kell használni!

Bőrre fröccsenés esetén bő vízzel azt le kell mosni. Ha a termék szembe jut, azonnal bő vízzel ki kell mosni, és orvost kell hívni a maró, korrozív hatása miatt. A VIRÁGCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - TERRACOTA FLOWERPOT-tal nedvesedett, szennyeződött ruházatot azonnal le kell venni.

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések