BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ

Rooftop Concrete Roof

A BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP CONCRETE ROOF kiváló vízlepergető, még az olyan erősen alkalikusra felületre is, mint a betoncserép. Speciális összetétele több évtizednyi védelmet biztosít a betoncserepeknek.

Aktív hatóanyagtartalmának köszönhetően nem foltosodik, nem szennyeződik, nem algásodik betoncserép. A vízlepergető hatás még a felhordást követő rövid időn belül bekövetkező eső ellenére sem romlik jelentősen.

A szer jelentősen csökkenti az építőanyag kapilláris úton történő vízfelszívó képességét, de a pórusokat, kapillárisokat nem tömíti el.

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

Tárolás:

A szer eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan.

Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még felhasználható lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

A tárolás során felszíni krémesedés jelentkezhet, mely rövid idejű rázás vagy keverés után eltűnik és tulajdonságaiban meg nem változott anyagot kapunk! Az anyag penészedés elleni konzerváló szert tartalmaz.

 

Felhasználás:

Az anyagot nem kell hígítani!

A betoncserepet 2 percre kell bemártani a hígított anyagba úgy, hogy a cserepeket mindig ellepje a folyadék, majd rövid száradás után a cserép felhelyezhető a tetőre. A folyamatosan fogyó anyagot állandóan pótolni kell.

Utólagos kezeléskor a cserepet alaposan meg kell tisztítani (pl.:DRY-CLEANING MOHA- és ALGAELTÁVOLÍTÓ - MOSS and ALGAE REMOVER-rel, majd gőzborotvával) és száradás után háti permetezővel locsolva (porlasztani TILOS!) lehet a kezelést elvégezni.

Az anyagot ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás).

Az anyagszükséglet 1 m2 két rétegű kezelésére a 0,4-0,7 litert is négyzetméterenként. 

A gyakorlati átlag: 0,5 liter/m2.

A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki pl. a kívánatos anyagmennyiséget.

A BETONCSERÉP-IMPREGNÁLÓ - ROOFTOP CONCRETE ROOF egy speciális összetevőjének köszönhetően egy esetleges újbóli kezelést is minden további nehézség nélkül elvégezhetünk.

A szert porlasztani TILOS (locsolni kell)!

Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Felhasználási hőmérséklet: 10-30 oC.

 

Biztonsági intézkedések:

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések