FUGATISZTÍTÓ

Pointing Cleaner

A FUGATISZTÍTÓ nagy hatékonyságú szennyeződéseltávolító szer, mely eltávolítja a saválló terméskő, műkő, beton, klinker-tégla, kerámia, mázas csempe és járólap fugáira rakódott szennyeződéseket.

Alkalmazása után a felület visszanyeri természetes színét, jellegét. A csempék felületéről eltávolítja a rátapadt cementmaradványokat is.

Sikeres kezelés után, attól függően, hogy olajszennyeződésnek kitett felületről van szó, vagy sem, javasolt a letisztított felület impregnálása OLAJTASZÍTÓ FUGAIMPREGNÁLÓ-POINTING PROTECTOR MAX vagy FUGAIMPREGNÁLÓ - POINTING PROTECTOR termékünkkel.

Az impregnálás nagymértékben megakadályozza az újbóli elpiszkolódást.

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

Tárolás:

Száraz, hűvös, jól szellőzött, a közvetlen napfénytől mentes helyen kell tárolni. Összeférhetetlen anyagoktól (oxidáló szerek, hipoklorit tartalmú tisztítószerek, lúgos anyagok, cianidok, szulfidok, formaldehid), hőtől, gyújtóforrástól távol kell tartani.

Eredeti, bontatlan csomagolásban 24 hónapig eltartható 0-35 oC közötti hőmérsékleten.

Felhasználás:

A tisztítandó felületet kefével, seprűvel tisztítsuk meg a portól, majd hígítatlanul ecsettel vagy szivaccsal hordja fel a FUGATISZTÍTÓ-t.

Pár percig hagyja a szert dolgozni a felületen, majd kefével súrolja át a felületet. Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Ügyeljen arra, hogy a szer ne száradjon meg a felületen. A letisztított felületet bő vízzel öblítse le.

Használat előtt mindig ellenőrizzük egy kevésbé látható helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel!

Figyelem:A rendszeres hipótartalmú szerekkel történő felmosás (Domestos, hipós víz, stb.) miatt a tisztítás után kifehéredést tapasztalhatunk. Ezt alapos súrolással és többszörös tisztítással tudjuk eltávolítani.

Savra érzékeny felületeket ne tisztítsunk vele.

Ne használjuk alumínium, eloxált alumínium, márvány, zománc, mészkő tisztítására!

Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Felhasználási hőmérséklet: 5-30 oC-ig.

 

Fugatisztítás

 

 

 

Biztonsági intézkedések:

Használjunk gumikesztyűt és védőszemüveget a munkák során!

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések