MÁRVÁNY- ÉS GRÁNITIMPERGNÁLÓ

Marble Protector

A MÁRVÁNY- és GRÁNITIMPREGNÁLÓ - MARBLE PROTECTOR márvány és gránitfelületek ideális impregnálószere.
Használatával megakadályozhatjuk, hogy a víz beszívódjon a felületbe, így nem fog foltosodni, piszkolódni.

 

Tárolás:

A MÁRVÁNY- és GRÁNITIMPREGNÁLÓ - MARBLE PROTECTOR eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

Felbontás után az anyagot hermetikusan lezárva kell tárolni, mert az anyag a levegő nedvességtartalmával reakcióba lép.

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

Felhasználás:

A MÁRVÁNY- és GRÁNITIMPREGNÁLÓ - MARBLE PROTECTOR-t ajánlatos ecsettel, vagy puha ronggyal (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre felhordani legalább két rétegben. A következő réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni ("nedves a nedvesre" eljárás)! A felületnek szemre száraznak kell lennie. A megfelelő mennyiség a felület szívóképességétől függ.

A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget.

A be nem szívódó fölösleges mennyiséget gondosan törölje le egy puha ronggyal, mert a közvetlen felületen történő száradás foltokat okoz!

Anyagszükséglet: 0,05-0,1 liter/m2

Fontos: Felhordás előtt gondosan takarja le az ablakokat, illetve a nemszívóképes felületeket, ugyanis a termék olyan gyorsan köt, hogy csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet eltávolítani. Amennyiben, ha üvegre fröccsen, úgy azt szappanos vízzel, vagy ha szükséges oldószerrel azonnal mossa le.

Vigyázat: Műemlék, vagy műemlék jellegű épülethez csak saját felelősségére használhatja. Használat előtt szaktanácsért mindenképpen hívja az alábbi telefonszámot: +36 70 606 30 66

Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

 

Biztonsági intézkedések:

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések