Mivel tudom gyorsan, hatékonyan megtisztítani a motorblokkot?

Mivel tudom gyorsan, hatékonyan megtisztítani a motorblokkot?

 

Tisztelt Olvasóm!

 

Ön bizonyára nincs teljesen megelégedve azokkal a szerekkel, amiket eddig használt, ezért kérdez ilyet. Mi is ismerjük például a legelterjetebb motorlemosó folyadékot és annak hibáit, mely lehet, hogy a legolcsóbb, de olajos felületet hagy maga után a tisztítás végeztével.

Nos, mi kifejlesztettünk egy olyan tisztítószert, ami a környezetben lebomlik, tisztításkor gyorsan és hatékonyan működik, nem hagy olajos felületet maga után és ráadásul alig kerül többe, mint pl.: a BRIGÉCIOL.

Ez a SPLENDOUR MOTORBLOKK TISZTÍTÓ.

A terméket egyszerűen rápermetezzük a tisztítandó felületre, majd kis idő múlva lemossuk, vagy csak egyszerűen letöröljük. Igen, jól olvasta, akár elég csak egy tiszta ruhával letörölni.

Végezetül nézze meg videofilmünket, hogyan is működik a tisztítás a gyakorlatban:

 

 

_________________________________________________________________________________

 

 

HÍRLEVÉL

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)