Mivel tudom gyorsan, hatékonyan megtisztítani a felniket?

Mivel tudom gyorsan, hatékonyan megtisztítani a felniket?

 

Tisztelt Olvasóm!

 

Igen sok féle szer van a piacon erre a célra, viszont aki ismer minket tudja jól, hogy ha lehet, megpróbálunk valami egészen mást adni a felhasználó kezébe. A szempontjaink: ha lehet, ne legyen maró, korrodáló, környezetszennyező, illetve jól, hatékonyan működjön, és ne legyen megfizethetetlen a kispénzű felhasználóknak sem, de mégse legyen bóvli.

A felnitisztítónk is a fentieknek megfelelően egy kicsit más, mint a legtöbb ilyen szer, vagyis nem mar (savmentes!) mégis tisztít, nem károsítja a fékberendezés alkatrészeit (pl.: fékcsövek!), nem károsítja a környezetet és megfizethető: SPLENDOUR FELNITISZTÍTÓ.

Használata egyszerű: ráfujjuk a tisztítandó felnire, majd kis idő múlva lemossuk vizes kefével, vagy nagynyomású mosóval, esetleg csak egyszerűen letöröljük egy száraz ruhadarabbal. Igen, akár víz nélkül is használható!

Végezetül nézze meg videofilmünket (lehet, hogy nem fog hinni a szemének ), hogyan is működik a tisztítás a gyakorlatban:

 

felnitisztítás

 

_________________________________________________________________________________

 

 

HÍRLEVÉL

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)