Hogyan tudnám egyszerűen lemosni nyáron az autómról a rovarmaradványokat
és egyéb szennyeződéseket?

Hogyan tudnám egyszerűen lemosni nyáron az autómról a rovarmaradványokat
és egyéb szennyeződéseket?

 

Tisztelt Olvasóm!

 

Nyári időszakban mindannyian küzdünk a szélvédőre, a karosszériára szinte lemoshatatlanul rátapadt rovarmaradványokkal, illetve szuroknyomokkal.

Ugye Ön is kipróbál sokfél "csodaszert", ami azon kívül, hogy csoda, hogy szer volt, nagyon semmit sem csinált a szennyeződésekkel.

Az általunk kifejlesztett rovareltávolító autósamponnal gyorsan, könnyedén eltávolíthatóak a rovarmaradványok, illetve akár a szuroknyomok is.

Egy benzinkútnál, amikor megmutattam egy illetőnek, először csodálkozott a látottakon, majd megkérdezte: hogy ha venne ilyen szert, akkor abban a flakonban is az az anyag lenne, amit én ott bemutattam neki?

Egy másik alkalommal a kutas kérdezte, hogy lemoshatja-e a szélvédőmet. Mondtam neki, hogy igen, de az én anyagomat fújja rá. Visszakérdezett, hogy mennyit kell várjon, hogy lekefélje és lehúzhassa az üveget. Mondtam neki, hogy semennyit sem kell várnia. Mikor kijöttem azt mondta, hogy ez fantasztikus volt.

A termék nevéből adódóan, már mint, hogy autósampon következik, hogy nem csak a szélvédőre, hanem az egész gépjárműre ajánlott a használata: SPLENDOUR ROVARELTÁVOLÍTÓ AUTÓSAMPON.

Elárulom, hogy a szert kipróbálták motorosok is és nagyot néztek, amikor a bőrszerkójukról is pillanatok alatt lemostam a rovarmaradványokat.

Végezetül nézze meg videofilmünket, hogyan is működik a tisztítás a gyakorlatban:

(A film elején látható rovarlemosót - ami nem sampon! - egy nagykereskedőtől kaptam, amit azzal a megjegyzéssel küldött el nekünk, hogy a miénket leszámítva ez a leghatékonyabb ilyen szer, de hozzátette, hogy a miénk ennél is jobb.)

 

rovareltávolító autósampon (2 in 1)

 

_________________________________________________________________________________

 

 

HÍRLEVÉL

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)