Hogyan lehet megelőzni a graffitiket?

Hogyan lehet megelőzni a graffitiket?

graffiti eltávolítás

Sehogy!

 

Hacsak nem őrzi minden pillanatban a graffiti-veszélynek kitett felületeit.

Viszont azt eláruljuk Önnek, hogy létezik olyan anyag, amivel lekezelve felületet könnyedén tisztíthatóva tehetjük, vagyis a "hülye gyerek" firkálmányát gőzborotvával eltávolíthatjuk.

Alkalmazható:

Az anyag hármas funkciót lát el:

Az ANTI-GRAFFITI - WALL ANTI-GRAFFITI könnyen letakaríthatóvá teszi a falfelületeket a firkálmányoktól, plakátmaradványoktól.

A kettős rendszer szilikonból és egy mosható rétegből áll. E kettős rendszer hármas tulajdonsága, hogy mosható, vízlepergető és légáteresztő.

Mosáskor az elszennyeződött mosóvizet lepergeti a rendszer. Mivel a mosást hideg vizes, nagynyomású mosóval kell elvégezni (kb. 100 bar), ezért mosás után NEM kell újra kezelni a felületet graffiti ellen.

Végezetül nézze meg videofilmünket, hogyan is működik mindez a gyakorlatban:

 

A Wall Anti-Graffiti hatása - A graffiti lemosása

 

____________________________________________________________________________________

HÍRLEVÉL

 

Végső megoldások, sokat érő tanácsok a vizesedés és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, most DÍJTALANUL!


Kérem, adja meg az e-mail címét és én mindig megküldöm Önnek a legfrisseb információkat a víz és a szennyeződések elleni küzdelemmel kapcsolatosan, valamint tájékoztatást adok új termékeinkről, aktuális akcióinkról.

(Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül más kezekbe. Ha valaha szeretné, Ön bármikor lejelentkezhet e-mailben a listáról.)