GRILLSÜTŐ-IMPREGNÁLÓ

Grill Protector

A GRILLSÜTŐ-IMPREGNÁLÓ - GRILL PROTECTOR kőből, műkőből vagy betonból készült grillsütők védelmére lett kifejlesztve.

A frissen kifröccsent zsírt, olajat törlőkendővel könnyedén letörölhetjük, a makacsabb szennyeződéseket forró vízzel, vagy melegvizes, nagynyomású mosóval távolíthatjuk el.

A kezelt grillsütő olaj- és víztaszítóvá válik, ami megkönnyíti a tisztítását, és védelmet nyújt a fagykárok ellen is.

Amennyiben a gyakori tisztítás következtében csökken a víz- és olajtaszító képessége a felületnek, úgy ismételjük meg a kezelést.

Rendelni itt tud: WEB-áruház

Tárolás:

A GRILLSÜTŐ-IMPREGNÁLÓ - GRILL PROTECTOR eredeti, zárt edényben 0-30 oC között legalább 24 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Amennyiben a termék eltarthatósági ideje lejárt, úgy az anyag még jó lehet, melyről előzetes próbával kell megbizonyosodni.

Felbontás után az anyagot hermetikusan lezárva kell tárolni, mert az anyag a levegő nedvességtartalmával reakcióba lép.

Felhasználás:

A GRILLSÜTŐ-IMPREGNÁLÓ - GRILL PROTECTOR-t hígítás nélkül kell felhasználni. Ajánlatos ecsettel, vagy szórással a kezelendő felületre felhordani. A felhordást szükség esetén 2 rétegben végezzük el. A kezelendő felületnek szemre száraznak kell lennie!

Kiadósság:

1 liter anyag 15-20 m2 kőfelület, egy rétegű kezelésére elegendő. Nagyon porózus, lyukacsos kövek esetén az anyagszükséglet elérheti a 0,2-0,5 liter/ m2-et is. A szükséges anyagmennyiség kiszámításakor figyelembe kell venni, hogy az anyagot mindig két rétegben kell felhordani!

A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést. Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget, vagy a szer hatékonyságát, illetve így kerülhetjük el az esetleges elszíneződéseket. A víz- és olajtaszító hatás 24 - 48 óra múlva alakul ki.

A kezelendő felületről a szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani, különösen a festéket, mert az már a védőréteg felhordása után nagyon nehezen távolítható el.

A szennyeződések eltávolítása: A hétköznapi szennyeződést semleges pH-jú tisztítószerrel, kézi vagy gépi mosással tudjuk eltávolítani. Az olajjal vagy más makacs szennyeződéssel szennyezett felületet forró vízzel vagy gőzzel tisztíthatjuk meg.

Figyelem: A szert porlasztani TILOS (locsolni kell)!

Vigyázat: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Kezelési hőmérséklet: 10-30 oC.

Biztonsági intézkedések:

Használjunk gumikesztyűt és védőszemüveget a munkák során!

A "Biztonsági adatlap" a gyártótól, vagy a kereskedőtől beszerezhető.

 

 

Rendelni itt tud: WEB-áruház

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések